none.forumz.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
none.forumz.ro

Powerd By -=|AQUAMAN|=- & www.none.ro

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Cerere admin

In jos 
+5
Radicals
AQUAMAN
S0nYc
mzq on
9 participan?i
AutorMesaj
mzq on

Data de înscriere : 20/04/2008

Cerere admin Empty
MesajSubiect: Cerere admin   Cerere admin Icon_minitimeDum Apr 20, 2008 2:08 pm

Nick : mzq on
Motiv : sa ajut la dezvoltarea serverului , sa fac curatenie printre codati
Sus In jos
S0nYc

Data de înscriere : 30/04/2008

Cerere admin Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin   Cerere admin Icon_minitimeMier Apr 30, 2008 7:58 pm

de multe ori cand sunt eu on intra numai codati si de multe ori admini nu sunt online....si strica reputatia svr ( e svr meu preferat Smile ) o sa stau destul de mult timp on
Sus In jos
<PiKiNdeL>

Data de înscriere : 01/05/2008

Cerere admin Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin   Cerere admin Icon_minitimeJoi Mai 01, 2008 10:28 am

Doresc si eu admin pe servarul century.idle.ro:P:P:P
Sus In jos
AQUAMAN
Admin

Data de înscriere : 22/03/2008
Varsta : 37

Cerere admin Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin   Cerere admin Icon_minitimeDum Mai 11, 2008 3:43 pm

care se crede in stare sa administreze serverul sa dea ad la id-ul AQUAMEN_2005@YAHOO.COM
Sus In jos
https://none.1talk.net
Radicals

Data de înscriere : 08/09/2008

Cerere admin Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin   Cerere admin Icon_minitimeLun Sept 08, 2008 12:47 pm

Vreau si eu admin ca imi place sv !! plizz
Sus In jos
Anu$$yk
Admin
Anu$$yk

Data de înscriere : 24/03/2008

Cerere admin Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin   Cerere admin Icon_minitimeMier Sept 10, 2008 2:57 pm

Frate!!!Unde va bagati peste postu' omului?Toti ati postat peste mzq!!In plus scrieti de cat timp jucati pe sv,id de mess..etc..!!Unde va aruncati toti la admine??Incepeti si voi cu slot!! scratch Fiecare slot/admin trebuie sa aiba poze facute,doar nu dam slot unui codat;)
Sus In jos
muphevou

Data de înscriere : 18/09/2008

Cerere admin Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin   Cerere admin Icon_minitimeJoi Sept 18, 2008 9:49 pm

Nick:MaestrU Motiv:de multe ori sunt codati si vreau sa fiu admin pt ca vreau un server bun curat fara nici un codat cheers ati inteles acum ma primiti?
Sus In jos
muphevou

Data de înscriere : 18/09/2008

Cerere admin Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin   Cerere admin Icon_minitimeJoi Sept 18, 2008 9:51 pm

a scuze id:fatuandy@yahoo.com lol! si joc de 1 luna pe server bom bom bom
Sus In jos
But

But

Data de înscriere : 11/09/2008

Cerere admin Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin   Cerere admin Icon_minitimeVin Sept 19, 2008 2:10 pm

astaia kre k au dat de forum asa din greseala si acu vor admin k pe server nu iam vazut niciodata..
Sus In jos
Anu$$yk
Admin
Anu$$yk

Data de înscriere : 24/03/2008

Cerere admin Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin   Cerere admin Icon_minitimeSam Sept 20, 2008 1:52 am

Mdeah...asa este But!!Ce 190329092 de zile??nu te'am vazut in viata mea pe server!!!ia si joaca
Sus In jos
jack-daniels

jack-daniels

Data de înscriere : 10/05/2008
Varsta : 40
Localizare : campulung moldovenesc

Cerere admin Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin   Cerere admin Icon_minitimeSam Sept 20, 2008 9:28 am

zau sunt stresanti astia...care mai de care intra pe server si atata stiu..."cine da admin...vreau admin..." da nu se uita ca nu stiu sa tina arma in mana si sa mearga pe harta offfff
Sus In jos
But

But

Data de înscriere : 11/09/2008

Cerere admin Empty
MesajSubiect: maestru   Cerere admin Icon_minitimeSam Sept 20, 2008 5:24 pm

muphevou...dak u sustii k vrei admin si joci cu nick maestru ai face bine sa dai pozele pe care ti leam facut pana atunci ai ban...
Sus In jos
Continut sponsorizat

Cerere admin Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin   Cerere admin Icon_minitime

Sus In jos

Cerere admin
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» cerere admin
» Cerere admin