none.forumz.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
none.forumz.ro

Powerd By -=|AQUAMAN|=- & www.none.ro

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Cerere admin Santosh

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
Santosh

Data de înscriere : 30/08/2008

Cerere admin Santosh Empty
MesajSubiect: Cerere admin Santosh   Cerere admin Santosh Icon_minitimeSam Aug 30, 2008 5:57 pm

Deci am jucat pe srv asta mia placut si am de gand sa raman k utilizator pe el din cauza k nu este lag si multi playeri codatzi in schimb dak avetzi nevoie de un om competent pt a va ajuta cu un admin pe server sau/si un moderator pe forum pentru a va usura munca ma ofer...

Ku respect
Sus In jos
AQUAMAN
Admin

Data de înscriere : 22/03/2008
Varsta : 37

MesajSubiect: Re: Cerere admin Santosh   Cerere admin Santosh Icon_minitimeDum Aug 31, 2008 1:25 pm

o sa iti dau admin....
Sus In jos
https://none.1talk.net
Santosh

MesajSubiect: Re: Cerere admin Santosh   Cerere admin Santosh Icon_minitimeDum Aug 31, 2008 3:49 pm

initial eu nu am vrut sa cer admin k am mai multe servere la favorite vreo 9 si joc pe toate si de cateva zile incoace am vzt k nu prea se face treaba pe srv tau... nici un admin nu admineaza ci sta si joaca , toata lumea injura cumj ii convine si faza care mia pus capac si ma determinat sa fac o cerere a fost k 2 admini se certau intre ei " ba frate scoate coadele k ma spuar si imi bag si eu si imediat golesc serveru dak ma calci pe nervi" ... Si ma gandeam daka vrei sa te ajut sa faci o curatzenie in "gradina" de "buruieni" ( admini & playeri)

Ku ResP3Ct
Sus In jos
Santosh

MesajSubiect: Re: Cerere admin Santosh   Cerere admin Santosh Icon_minitimeLun Sept 01, 2008 3:38 pm

si pana la urma cum ramane itzi las un ip cva sau itzi dau un PM cu nick si pass? k am vzt k pe mess nu raspunzi....
Sus In jos
Santosh

MesajSubiect: Re: Cerere admin Santosh   Cerere admin Santosh Icon_minitimeJoi Sept 11, 2008 7:20 pm

alooo mai dai un semn de viatza ???
Sus In jos
Anu$$yk
Admin
Anu$$yk

Data de înscriere : 24/03/2008

MesajSubiect: Re: Cerere admin Santosh   Cerere admin Santosh Icon_minitimeJoi Sept 11, 2008 7:34 pm

Te informez ca Aquaman nu se mai ocupa de server,iar daca vrei SLOT..poftim pe server si joaca !!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cerere admin Santosh   Cerere admin Santosh Icon_minitime

Sus In jos

Cerere admin Santosh
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cerere admin
» cerere admin