none.forumz.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
none.forumz.ro

Powerd By -=|AQUAMAN|=- & www.none.ro

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

reclamatie contra lui rup tot

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
adidas

Data de înscriere : 19/06/2008

reclamatie contra lui rup tot Empty
MesajSubiect: reclamatie contra lui rup tot   reclamatie contra lui rup tot Icon_minitimeJoi Iun 19, 2008 10:44 pm

Nume: -->^@d!d@$^<--
Admin:rup tot
Ora: 22:30 (aproximativ)
Data: 19.06.2008
IP-ul meu:89.45.29.122
Motiv: Sincer sa fiu am vorbit cam urat cu Gladiatorul pentru ca mi s-a parut suspect si eu sunt mai nervos de fire. Am primit kick..dupa care m-am reconnectat la server si am primit iar kick! Am primit vreo 7-8 kick-uri fara sa stiu motivul, chiar daca l-am intrebat pe admin de ce am primit de mai multe ori kick. Apoi am luat ban permanent fara niciun motiv...si l-am rugat pe admin sa-mi zica de ce primesc atatea kick-uri dar nu mi-a zis nimic! Parerea me este ca ar trebuia sa vb. cu adminul rup tot si aveti grija la adminii codati cum ar fi (*_*) care m-a luat de vreo 2-3 ori prin ziduri. MULTUMESC!
Sus In jos
Maximus

Data de înscriere : 14/09/2008

reclamatie contra lui rup tot Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie contra lui rup tot   reclamatie contra lui rup tot Icon_minitimeDum Sept 14, 2008 1:12 pm

eu sunt "Gladiatorul" te-am rugat de 10 ori pe harta train ..pune bomba ...si nu numai pe tine..pe toti "terorishti" insa voi...va bagatzi in baza dupa camion si asteptati "counterii" sa vina la voi sa facetzi fraguri...ti-am dat primu kick din cauza ca nu puteam da slay/slap ...ai intrat din nou pe server "maximus in morti mati suferi de admin?" ce ti-am zis..ca "nu , nu sufar" insa ..tu ai inceput sa injuri..te-am last sa injuri si tu tot cu "stilu ala misto de joc " il practicai..ti-am dat permanent...ca daca tot te dai asa jucator..macar invata sa cauti bomba si so plantezi..si nu e valabil doar pentru tine.ci pentru toti "teroristii care intra pe counter.strike.none.ro" TERORISTII PUN BOMBA, COUNTERII PAZESC SITE-URILE UNDE SE PLANTEAZA ADICA A/B , intradevar nu trebuia sa iti dau permanent..am gresit si eu..dar ti-am scris tie si tuturor care citesc acest citat care sunt rolurile teroristilor si a counterilor pe hartile cu bombsite.
Sus In jos

reclamatie contra lui rup tot
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» reclamatie admin
» Orice sugestie si reclamatie este bine venita.

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
none.forumz.ro :: Sugestii si Reclamatii-
Mergi direct la: